Univerzalen polnilec

V poplavi elektronskih naprav, ki jih imamo doma, se nam velikokrat zgodi, da pozabimo, kje imamo polnilec za katero izmed naprav. Včasih pride tudi do nerodne situacije, ko po stanovanju iščemo prazno vtičnico, kjer bi lahko napolnili naš telefon ali katero drugo električno napravo. Lahko uporabite električne razdelilce, ki vam iz ene vtičnice naredijo več vtičnic, lahko pa uporabite kakovostni večnamenski napajalnik Idapt, ki lahko hkrati napaja vse vaše naprave, zanj pa potrebujete le eno prazno vtičnico.

Z večnamenskim napajalnikom Idapt lahko polnite vse svoje elektronske naprave na enem mestu. Idapt je primeren za napajanje vseh vrst mobilnih telefonov, MP3 predvajalnikov, igralnih konzol, digitalnih fotoaparatov, dlančnikov, GPS naprav ter pametnih telefonov.

Mogoče vas zanima, kako je mogoče, da z enim univerzalnim napajalnikom napajate vse vaše naprave, če pa imajo vse različne polnilce. Stvar je čisto preprosta. Na Idapt je možno namestiti različne nastavke, ki se prilegajo vašim napravam. Tako boste za polnjenje vašega iPoda na napajalnik enostavno namestili ustrezen nastavek, ki ga boste po končanem polnjenju lahko enostavno sneli ter ga namestili z drugim nastavkom, ki bo ustrezal kateri izmed vaših drugih naprav. Menjava nastavka je popolnoma enostavna in vam ne bo povzročala nobenih težav.

Univerzalen napajalnik Idapt je zasnovan tako, da omogoča sočasno polnjenje kar treh elektronskih naprav. Tako Idapt pripomore pri varčevanju energije ter vaš dom napravi bolj varčen. Sam napajalnik ima tudi stikalo za izklop, s katerim lahko napajalnik po uporabi enostavno izklopite in poskrbite, da vaš napajalnik Idapt ne bo trošil električne energije, ko to zares ne bo potrebno.

Zaradi svoje majhnosti lahko Idapt postavite praktično kamorkoli želite. Ta polnilec v dolžino meri 17 cm, v širino pa le 13,5 cm. Pri nakupu poleg dobite tudi 1,6 m dolg kabel, s katerim napajalnik priklopite v električno omrežje. Trenutno lahko polnilec Idapt kupite v dveh barvah: v črni ter sivi oziroma srebrni. A po naročilu je mogoče polnilec Idapt dobiti tudi v mnogih drugih živih barvah (zelena, oranžna, modra, …), ki bodo zagotovo popestrile vašo sobo ter naredile univerzalni polnilec Idapt pripomoček, ki se ne bo odlikoval le po svoji funkcionalnosti, ampak tudi po svojem izgledu.

Nakup polnilca