Zakup spletnega gostovanja na Hrvaškem

Spletne storitve ne poznajo nobenih meja, zato lahko domeno, gostovanje in vse ostalo, kar se tiče interneta, naročite praktično kjerkoli. To pomeni, da imate res veliko možnosti na izbiro. Ena od možnosti je tudi Hrvaška, kjer lahko dobite ugodne in zanesljive spletne storitve. Med njimi je tudi web hosting oziroma spletno gostovanje v različnih paketih in oblikah, kot je recimo reseller gostovanje ali zakup VPS strežnika. Zakaj ga torej ne bi zakupili na Hrvaškem?

Nižje cene in zanesljivost

Vsak, ki je kdaj iskal spletno gostovanje, ve, da so si na prvi pogled ponudbe zelo podobne, a razlike se skrivajo v podrobnostih. Za uporabnike s specifičnimi tehničnimi zahtevami zato ni lahko najti ustreznega gostovanja. To je še en razlog več, da se jih mnogo od njih odloča poiskati ustrezen web hosting na tujem. Ob tem večina običajno razmišlja o Ameriki, ki ima zelo veliko ponudbo ugodnih servisov za gostovanje spletnih strani, a so nekateri tudi manj zanesljivi, ali pa o Nemčiji, ki ima sicer zanesljive ponudnike, a so tudi cene nekoliko višje. Če bi torej želeli najti zanesljiv web hosting po ugodni ceni, ga poiščite na Hrvaškem!

Web hosting po vaši meri

Le kdo si ne bi želel zanesljivega gostovanja spletnih strani po ugodni ceni? Na Hrvaškem je možno dobiti prav to! Poleg tega pa so hrvaški ponudniki spletnih storitev zelo prilagodljivi in lahko za vas pripravijo tudi individualno ponudbo. Vsekakor pa se vedno maksimalno potrudijo prav za vsako stranko. Podobno kot v Sloveniji namreč tudi na Hrvaškem na področju spletnih storitev v zadnjih letih vlada vedno večja konkurenca, zato se morajo ponudniki truditi s čim boljšo ponudbo, da lahko čim dlje obdržijo svoje stranke.

https://www.youtube.com/watch?v=n7rzi2hGAzA&t=1s

Poleg tega pa hrvaška podjetja, ki ponujajo web hosting, tudi zelo veliko vlagajo v primerno opremo in strežnike, nad katero so pogosto pozitivno presenečene tudi najbolj zahtevne stranke. To še poveča zanesljivost storitve, dodatno pa je zelo dobro poskrbljeno tudi za vzdrževanje in zaščito strežniške opreme. To pomeni, da lahko na Hrvaškem dobite točno takšno internetno gostovanje, kakršno si želite oziroma potrebujete, in to po zelo prijazni ceni. Obiščite torej spletno stran plus.hr in izberite web hosting po vaši meri!

Že imate SSL certifikat? Če imate nameščen domenski SSL certifikat je lahko obiskovalec vaše spletne strani prepričan, da domena res pripada fizični ali pravni osebi, ki se izdaja za lastnika domene. Preberi več …