Zanesljiva android navigacija po vseh Evropi

Vsak, ki so omisli navigacijo, želi najti zmogljivo napravo oziroma aplikacijo. Slednja ga mora odpeljati od točke A do točke B, brez nepotrebnih postankov, iskanja drugih poti ali morda kroženja v krogu, zaradi neposodobljenih map. V Sloveniji se med vožnjo lažje znajdemo in orientiramo, saj si lahko predstavljamo približno smer, v katero naj bi se peljali. V zadnjem času prevladuje android navigacija Sygic, ki ima redno posodobljene zemljevide, je hitro odzivna in ima jasen 3D prikaz vaše okolice. V kolikor slučajno izgubite GPS povezavo, se lahko tako enostavno navigirate s pomočjo okoliških zgradb ali naravnih znamenitosti.

Brezplačne posodobitve in 3 D zemljevidi

Sygic android navigacija je odlična izbira za vse, ki želijo cenovno dostopno, zanesljivo in natančno navigacijo. Sygic za delovanje ne potrebuje WIFI povezave ali mobilnega omrežja. Zahteva pa povezavo GPS, katero lahko vzpostavite na praktično vsaki napravi. Uporaba med vožnjo brez povezave z internetom poteka z natančnim glasovnim vodenjem in usmerjanjem. Sygic android navigacija ima redno posodobljene zemljevide z vrisanimi podatki o spremembi cest, preusmeritvami prometa in podobno. Aktivirate lahko tudi opozarjanje na mejne prehode, radarje in morebitna dela na cesti.

Varnost med vožnjo

Med vožnjo nimamo časa za nastavljanje poti ali iskanja bližnjic. Sygic android navigacija vam omogoča nastavitev priljubljenih poti že pred začetkom vožnje. V primeru morebitnih postankov izven začrtane poti, vam hitro in enostavno preračuna alternativno pot. Na ta način ne zapravljate časa z iskanjem po samem zemljevidu. Pot je jasno izrisana, okolica pa je prikazana v 3D funkciji, kar omogoča tudi lažjo vožnjo. Pri vožnji po neznanih krajih vam bo v pomoč tudi iskanje razpoložljivih parkirnih mest, gostiln, atrakcij, naravnih znamenitosti in podobno.

Funkcije

Sygic android navigacija vas glasovno vodi skozi ulice in različne poti. Možnost imate tudi projiciranja navigacije na vetrobransko steklo. Med vožnjo vas dinamično usmerja po pasovih ter vas razvršča v krožiščih. Opozarja tudi na železniške prehode, ostre ovinke, nadzorne kamere, enosmerne ulice in druge morebitne težave na poti. Med vožnjo vam omogoča tudi snemanje vožnje za deljenje na socialnih medijih.

Vas zanima kako obnoviti izbrisane slike na telefonu? Potem si le preberite naš članek na to temo.